GalleriBennigsen | Malekurser
226
page-template-default,page,page-id-226,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Malekurser 

Jeg holder malekursus i mit værksted i Rørholmsgade, i FOF og også i udlandet (Norditalien og Andalusien)

 

Jeg underviser primært i figurativt akrylmaleri med naturen som motiv og gæsteundervisere tilbyder undervisning i f.eks. portræt, perspektiv og abstrakt maleri.

 

Der er ’ugentlig male TORSDAG’ med optil 6 deltagere. Kontakt mig hvis du vil være med. Her får du sparring, tips og ideer – og inspiration til at komme i gang eller komme videre. Du skal blot medbringe lærreder – øvrige materialer inkl maling stiller jeg til rådighed. Slip hverdagens stress og jag – fordyb dig i maleriet i inspirerende omgivelser.

Kursusprogram 

ONSDAG Den 15. Nov – og 22. Nov kl 19-21.45

Efterår

Portrætkursus

Kom med på malekursus i PORTRÆT maleri med underviser Ania Czarnecka. Et portræt kan være mange ting – find din måde at lave DIT portræt på !

Vælg 1 gang for 475kr eller … og 2 gange for 850kr inkl maling

Malekurser i udlandet – se  under fanen ’Malerejser’

Torsdage

Efterår

Valgfrit

TORSDAGSMALING – kl 15-18 hver torsdag – få pladser tilbage…  onsdagshold eller aftenhold oprettes efter behov… Har du/din malegruppe brug for ny inspiration ? Jeg kommer gerne ud til jer og underviser – eller I kan komme til mig.

2017

Dit kommende kursus?

Natur, afslapning og maling. 

 

Udover faste kurser afholder jeg også kurser for grupper, der ønsker at male noget specielt eller blot ønsker at blive bedre til at male sammen. Kom forbi galleriet, ring eller skriv for nærmere information.

Tidligere kurser

MALE KURSER / WORKSHOPS

KURSUS-PROGRAM sommer-vinter 2017

sommer-efterår

Mange nye kurser på programmet i den kommende tid – med forskellige undervisere.

Der er f.eks. mulighed for at male abstrakt, figurativt, lære om perspektiv – portrætmaleri og grafik ….

Og så er der desuden mulighed for at tage på malekursus i Andalusien …

Se det spændende program her 🙂

kursus program


Malekursus med gæsteunderviser

  1. april 2017

Anitta Jonas underviser i at male abstrakt

Kom og vær med til en forrygende dag i galleriet !

Pris 895kr  (inkl maling)

kl 10-15

Tilmelding hos Anitta

ugentlig maledag

torsdage kl 14.30- 17.30 og 18.30-21.30

Klippekort-system: køb 5 klip

1 klip = 3 timer

Fleksibel start/mødegang: Du melder dig til fra gang (max 8 deltagere)

Klippekort gælder 2 mdr

Pris:  5 klip1875kr inkl maling

Efter behov / ønsker vil der desuden være mulighed for weekend-kurser


Malerejse / kursus Ligurien maj 2017 – UDSOLGT

22-28.maj 2017

Tag med Pust Rejser og undertegnede på malerejse til Castelvittorio i Ligurien – et meget smukt område tæt på grænsen til Frankrig. Motiverne står i kø og her er mulighed for ro og fordybelse og dejlige kulinariske oplevelser. Kontakt mig gerne for nærmere oplysninger om undervisning og også om stedet (jeg har været der 2 gange denne sommer…) Spørgmål om rejsen/indkvartering kan rettes til Pust Rejser / Pia Scharling. Se meget mere på Pust rejsers hjemmeside:

Pust Rejser


FORÅR 2016

løbende

Vinter/forårs programmet er snart udløbet MEN det betyder ikke, at der ikke er aktivitet !

Der er pt mulighed for at male

ONSDAGE SAMT NOGLE WEEKEND’S I MAJ/JUNI

KONTAKT MIG FOR NÆRMERE INFO !

kursusprogram jan-apr 2016

Masser af muligheder for at male – se program og er der ikke lige det, du søger kan det måske lade sig gøre alligevel …. kontakt mig for at høre om mulighederne.

I offer painting-classes in english if required. –  Classes can be held in my Atelier or in your company. Contact me for information.

SE KURSUSPROGRAM


blomster og billeder – kreativ lørdag

14.nov kl 10.30-17

Bind en krans og mal et maleri. Kom og vær med til en hyggelig og kreativ dag med fuld fart på !


Malekursus i smukke Andalusien

10-17 oktober 2017

Forlæng sommeren  – tag på malekursus i  Andalusien i Oktober. Nyd den smukke frodige dal – Valle de Lecrin – og hent inspiration til vinterens malerier ….! Kurset inder sted på  refugiet Garden of Lemons.

Stedet ligger smukt i læ af bjergkæden Sierra Nevada mellem Granada og Middelhavet – tilbagetrukket fra turismens vante ruter og her er grønt og frodigt året rundt.

Området – Valle de Lecrin – er en sand skatkiste af motiver, hvor vejret giver de bedste betingerlser for at finde inspiration og udfolde sig under åben himmel. 

Farverne stikker frem alle steder: knaldgule citroner, orange mandariner og appensiler, en rød tomat, en violet blomme eller figen, grøn i alle nuancer og himlens skiftende blå …. man kan bare tage for sig af denne skønne buffet !

Der er mulighed for ture i landskabet og til Granada samt dejlige middage tilberedt af husets kok.

Her går skønhed, gastronomi og fordybelse op i en højere enhed.

Er I to, der gerne vil rejse sammen – men kun en af jer male, så er her rammen for et godt ophold for jer begge to. Kulturelle oplevelser og vandreture er blot nogle af mulighederne…

Se mere på :

Oprindelig shipping-uddannet og siden 2006 fuldtids maler, fordi jeg bare ikke kunne lade være – tog springet ud på det dybe og har siden malet intensivt, deltaget i adskillige kurser, udstillinger, messer og har mødt mange dejlige mennesker, som ‘har det ligesom jeg’.

Jeg er inspireret af naturen, lyset, farvespil og stemningsfulde øjeblikke og maler som regel ‘noget der ligner’ men ikke som et foto – stemning og farver er vigtige elementer i min fortolkning af øjeblikke, som jeg nogle gange når at fastholde i et foto….

Har udført forskellige bestillingsopgaver – f.eks. portræt, fortolkning af ferie-minder, et særligt sted eller en særlig stemning og udtryk.

Arrangerer små intensive malekurser – (se kursus-kalender). Ønsker du at have dit eget malekursus kan det også arrangeres, hvis du kan samle 4-8 personer