GalleriBennigsen | Om mig
120
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-120,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Om mig

Inger

Bag om galleri Bennigsen                                                   

Jeg er oprindelig shipping-uddannet og siden 2006 fuldtids maler, fordi jeg bare ikke kunne lade være – tog springet ud på det dybe og har siden malet intensivt, deltaget i adskillige kurser, udstillinger, messer og har mødt mange dejlige mennesker, som ‘har det ligesom jeg’.

 

Jeg er inspireret af naturen, lyset, farvespil og stemningsfulde øjeblikke og maler som regel ‘noget der ligner’ men ikke som et foto – stemning og farver er vigtige elementer i min fortolkning af øjeblikke, som jeg nogle gange når at fastholde i et foto….

Har udført forskellige bestillingsopgaver – f.eks. portræt, fortolkning af ferie-minder, et særligt sted eller en særlig stemning og udtryk.

 

Arrangerer små intensive malekurser – (se kursus-kalender). Ønsker du at have dit eget malekursus kan det også arrangeres, hvis du kan samle 4-8 personer

Malerrejser

Skriv noget smart

Kurser

Skriv noget smart

Maleri

Skriv noget smart