Om mig

Inger

Bag om galleri Bennigsen                                 

 

Mit billedunivers har altid drejet sig om naturen, rum og dybde, organiske former, stemninger, lyset og farverne. De seneste år er motivet blevet mere specifikt og jeg har fokus på blomster i sammenhængende grupper. Jeg bygger billedet op, bryder det delvist ned og fragmenterer i en lang proces ofte med mange lag. Jeg arbejder med kontraster både i farver og i materialer, hvor jeg har flydende maling, transparente lag og heldækkende maling i flader.

 

Motivet indbyder til leg og min begejstring for farver kan få frit løb, når jeg arbejder med blomstermotiverne. Selvom udgangspunktet ofte er en specifik blomst er det ikke væsentligt for mig, at man kan genkende blomsten i det endelige resultat. Her er det mere vigtigt at skabe ro i kaos og at billedet fremstår som en helhed med elementer af noget genkendeligt.

 

Jeg er oprindelig shipping-uddannet og siden 2006 fuldtids maler, fordi jeg bare ikke kunne lade være – tog springet ud på det dybe og har siden malet intensivt, deltaget i adskillige kurser, udstillinger, messer og har mødt mange dejlige mennesker, som ‘har det ligesom jeg’.’

 

Jeg er inspireret af naturen, lyset, farvespil og stemningsfulde øjeblikke og maler som regel ‘noget der ligner’ men ikke som et foto – stemning og farver er vigtige elementer i min fortolkning af øjeblikke, som jeg nogle gange når at fastholde i et foto….

 

Har udført forskellige bestillingsopgaver – f.eks. portræt, fortolkning af ferie-minder, et særligt sted eller en særlig stemning og udtryk.

 

Arrangerer små intensive malekurser – (se kursus-kalender). Ønsker du at have dit eget malekursus kan det også arrangeres, hvis du kan samle 4-8 personer