GalleriBennigsen | Om mig
120
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-120,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
Inger

Bag om galleri Bennigsen                                 

 

Jeg er oprindelig shipping-uddannet og siden 2006 fuldtids maler, fordi jeg bare ikke kunne lade være – tog springet ud på det dybe og har siden malet intensivt, deltaget i adskillige kurser, udstillinger, messer og har mødt mange dejlige mennesker, som ‘har det ligesom jeg’.

 

Jeg er inspireret af naturen, lyset, farvespil og stemningsfulde øjeblikke og maler som regel ‘noget der ligner’ men ikke som et foto – stemning og farver er vigtige elementer i min fortolkning af øjeblikke, som jeg nogle gange når at fastholde i et foto….

Har udført forskellige bestillingsopgaver – f.eks. portræt, fortolkning af ferie-minder, et særligt sted eller en særlig stemning og udtryk.

 

Arrangerer små intensive malekurser – (se kursus-kalender). Ønsker du at have dit eget malekursus kan det også arrangeres, hvis du kan samle 4-8 personer

Malerrejser

Malerejser

Tag med på en uforglemmelig malerejse til Andalusien, der er nu åbent for tilmeldinger!

Kurser

Malekurser

Har du altid drømt om at lære og male? Eller ønsker du blot at blive endnu bedre? Jeg afholder malekurser med forskellige sværhedsgrader flere gange om måneden.

Maleri

Nyheder2

Mangler du noget flot til vægen? Så tag et kig på mine malerier. Udover dem på hjemmesiden haves et udvalg i mit galleri og på diverse udstillinger.